Pret bilete la festivalul Untold 2024

0
Preturi bilete Untold 2024
publicitate

Pret bilete la festivalul Untold 2024. Ce artisti vor canta? LineUp 2024

Pret bilete la festivalul Untold 2024 si lineup artisti. Untold 2024, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa, va deschide porțile în perioada 8-11 august 2024 în vibrantul oraș Cluj-Napoca, România. Acest festival anual atrage zeci de mii de participanți din întreaga lume, oferind patru zile pline de muzică, divertisment și activități captivante.

În fiecare an, Untold își consolidează poziția ca unul dintre cele mai mari și mai spectaculoase festivaluri de muzică din Europa. Ediția din acest an promite o experiență de neuitat, cu un lineup impresionant și o multitudine de activități care vor transforma cele patru zile de festival într-o adevărată sărbătoare a muzicii și culturii.

publicitate

Prețurile Biletelor pentru Untold 2024

Accesul la Untold 2024 va fi permis începând cu ora 16:00, la Arenele Sportive din Cluj-Napoca. Organizatorii au pus la dispoziție o gamă variată de bilete, fiecare tip de bilet având propriile beneficii, adaptate nevoilor și preferințelor diverselor categorii de participanți. Iată detaliile despre fiecare tip de bilet disponibil:

publicitate

Bilet General pentru 4 zile – 922,20 lei

Acest bilet oferă acces complet la festival pe durata celor patru zile, permițând participanților să se bucure de toate concertele și activitățile oferite. Este cea mai populară opțiune, oferind acces la toate scenele și evenimentele din cadrul festivalului. Pentru majoritatea participanților, acest bilet reprezintă o oportunitate excelentă de a experimenta tot ceea ce Untold are de oferit. Pret bilete la festivalul Untold 2024.

Bilet Sub 25 – 806,20 lei

Destinat tinerilor sub 25 de ani, acest bilet oferă acces complet la festival la un preț redus. Este o inițiativă a organizatorilor de a face festivalul mai accesibil tinerilor, încurajându-i să participe și să se bucure de experiența Untold. Acest bilet reprezintă o modalitate excelentă de a aduce tineretul aproape de muzica de calitate și de atmosfera vibrantă a festivalului.

publicitate

Pachete de Prietenie – 1612,40 lei

Aceste pachete sunt perfecte pentru grupurile de prieteni care vor să participe împreună. Achiziționând bilete în grup, participanții beneficiază de reduceri semnificative, făcând experiența festivalului și mai accesibilă. Pachetele de prietenie încurajează socializarea și oferă o oportunitate unică de a împărtăși momente memorabile cu cei dragi, într-un cadru festiv și plin de viață.

publicitate

Bilete VIP pentru 4 zile – 2030 lei

Biletele VIP oferă o experiență premium, cu acces la zone exclusive și beneficii suplimentare, cum ar fi locuri preferențiale și servicii personalizate. Participanții VIP vor avea parte de facilități de lux, care vor transforma festivalul într-o experiență memorabilă. De la zone de relaxare exclusiviste la servicii de catering de înaltă clasă, biletele VIP asigură un nivel superior de confort și stil. Pret bilete la festivalul Untold 2024.

publicitate

Galaxy Backstage pentru 4 zile – 1740 lei

Aceste bilete oferă acces la culisele festivalului, permițând participanților să vadă ce se întâmplă în spatele scenei și să interacționeze cu artiștii. Este o oportunitate unică pentru cei care doresc să experimenteze festivalul dintr-o perspectivă diferită și să se bucure de o experiență exclusivă. Acest tip de bilet oferă o privire rară în lumea fascinantă a organizării unui eveniment de asemenea amploare și o șansă de a întâlni vedetele preferate.

Cazări in Cluj in perioada Untold 2024 – de la 850 lei

Festivalul oferă diverse opțiuni de cazare, de la hoteluri la campinguri, pentru a se potrivi tuturor bugetelor și preferințelor. Aceste opțiuni asigură confortul participanților pe toată durata festivalului, la prețuri începând de la 850 lei. De la hoteluri de lux la locuri de camping bine echipate, fiecare participant poate găsi opțiunea de cazare care i se potrivește cel mai bine.

Artiștii care vor urca pe scena Untold 2024?

Untold este renumit pentru lineup-urile sale impresionante, care aduc pe scenă unii dintre cei mai mari artiști din diverse genuri muzicale. Ediția din 2024 se anunță a fi una spectaculoasă, cu un lineup variat și de excepție. Iată câțiva dintre artiștii care vor performa la Untold 2024:

Lenny Kravitz

Iconicul Lenny Kravitz va aduce pe scena Untold energia și carisma sa, oferind un spectacol electrizant plin de hituri cunoscute. Cu o carieră de peste trei decenii și o listă impresionantă de premii, Lenny Kravitz este cunoscut pentru stilul său eclectic care îmbină rock-ul, funk-ul, blues-ul și soul-ul. Fanii rock-ului vor avea ocazia să asculte live piesele care l-au consacrat, precum „Are You Gonna Go My Way” și „Fly Away”.

Sam Smith

Pentru prima dată în România, câștigătorul de Oscar, Golden Globe și Grammy, Sam Smith, va încânta publicul cu hiturile sale emoționante și vocea sa inconfundabilă. Cunoscut pentru baladele sale sensibile și interpretările pline de suflet, Sam Smith a cucerit inimi în întreaga lume cu piese precum „Stay With Me” și „Too Good at Goodbyes”. Acest moment este așteptat cu nerăbdare de toți fanii săi, care vor putea trăi o experiență muzicală profundă și emoționantă. Pret bilete la festivalul Untold 2024.

Burna Boy

Artistul nigerian Burna Boy, cunoscut pentru melodiile sale afro-fusion, va aduce o notă exotică și ritmuri vibrante pe scena Untold. Energia și pasiunea sa vor transforma cu siguranță atmosfera festivalului. Burna Boy, câștigător de premii internaționale, este recunoscut pentru piese precum „Ye” și „On the Low”, care îmbină stiluri muzicale diverse, creând o experiență sonoră unică.

Louis Tomlinson

Fostul membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson, va oferi un spectacol plin de energie și emoție, cu piese care au cucerit fanii din întreaga lume. De la debutul său solo, Louis a lansat hituri precum „Just Hold On” și „Back to You”, demonstrându-și abilitățile artistice și câștigând inimile fanilor cu versurile sale sincere și melodii captivante.

Swedish House Mafia

Renumitul trio de DJ Swedish House Mafia va transforma scena într-un adevărat club de noapte, cu seturi de muzică electronică care vor ține publicul în mișcare până în zorii zilei. Cu hituri precum „Don’t You Worry Child” și „Save the World”, Swedish House Mafia promite un show de neuitat, plin de energie și efecte vizuale spectaculoase.

Martin Garrix

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, Martin Garrix va aduce la Untold mixurile sale celebre, asigurând un spectacol electrizant. Cunoscut pentru piese precum „Animals” și „Scared to Be Lonely”, Martin Garrix va transforma scena Untold într-un loc al vibrațiilor intense și dansului frenetic.

Tom Grennan

Cunoscut pentru vocea sa distinctivă și melodiile captivante, Tom Grennan va adăuga un element de soulful pop lineup-ului, oferind un moment de respiro și emoție în mijlocul seturilor energice. Piese precum „Found What I’ve Been Looking For” și „Little Bit of Love” vor răsuna pe scena Untold, aducând un mix perfect de emoție și energie.

Dimitri Vegas & Like Mike

Pret bilete la festivalul Untold 2024.Duo-ul belgian Dimitri Vegas & Like Mike va aduce energia lor explozivă și seturile de EDM care i-au făcut celebri în întreaga lume. Fanii EDM nu vor fi dezamăgiți, având ocazia să danseze pe ritmurile hiturilor lor celebre, cum ar fi „The Hum” și „Mammoth”.

Alok

DJ-ul brazilian Alok va oferi un spectacol plin de ritmuri captivante și efecte vizuale spectaculoase, aducând un strop de Brazilia la Cluj-Napoca. Cu piese precum „Hear Me Now” și „Don’t Say Goodbye”, Alok promite un set plin de vibrații pozitive și energie contagioasă.

Timmy Trumpet

Cunoscut pentru combinația sa unică de trompetă live și DJ-ing, Timmy Trumpet va aduce un spectacol de neuitat, plin de surprize și momente electrizante. Cu hituri precum „Freaks” și „Oracle”, Timmy Trumpet va transforma scena într-un loc al inovării și creativității muzicale.

Lost Frequencies

Artistul belgian Lost Frequencies va încânta publicul cu hiturile sale melodioase și seturile de deep house, oferind momente de relaxare și bucurie. Piese precum „Are You with Me” și „Reality” vor aduce un val de emoție și beat-uri suave, perfecte pentru serile de vară.

Purple Disco Machine

DJ-ul german Purple Disco Machine va încheia lineup-ul cu mixurile sale de disco și house care vor aduce o atmosferă retro-futuristă, perfectă pentru a încheia festivalul într-o notă pozitivă. Hituri precum „Dished (Male Stripper)” și „Hypnotized” vor crea o atmosferă de petrecere non-stop, încheind Untold 2024 într-un stil grandios.

Atractii și Experiențe la Untold 2024

Untold nu este doar despre muzică, ci și despre oferirea unei experiențe complete pentru participanți. Festivalul este cunoscut pentru scenografiile sale spectaculoase, efectele vizuale impresionante și atmosfera vibrantă, care transformă fiecare ediție într-o poveste de neuitat.

Scenografiile și Efectele Vizuale

Decorurile elaborate, jocurile de lumini și focurile de artificii sunt elemente esențiale care creează o atmosferă de poveste la Untold. Fiecare colț al festivalului este gândit să ofere o experiență vizuală deosebită, transportând participanții într-un univers magic.

Comunitatea și Socializarea

Untold este, de asemenea, o ocazie de a întâlni oameni noi din diferite colțuri ale lumii, de a socializa și de a împărtăși pasiunea comună pentru muzică. Atmosfera prietenoasă și deschisă a festivalului este lăudată de mulți participanți, contribuind la crearea unei comunități unite și pline de viață.

Activitățile Extra-Muzicale

Pret bilete la festivalul Untold 2024. Pe lângă concertele de pe scena principală, Untold oferă o varietate de activități și zone de relaxare. Participanții se pot bucura de spații de joacă, standuri cu mâncare și băutură, diverse instalații artistice și multe alte surprize. Aceste activități contribuie la diversitatea și bogăția experienței de festival, oferind ceva pentru fiecare.

Organizarea și Securitatea

Organizarea festivalului Untold este adesea lăudată pentru eficiența și profesionalismul său. Securitatea bine pusă la punct și facilitățile bine întreținute contribuie la o experiență plăcută și fără griji pentru participanți. Organizatorii se asigură că fiecare detaliu este gândit pentru a oferi o experiență de neuitat.

Locația Festivalului

Cluj-Napoca adaugă un farmec aparte festivalului Untold. Orașul este cunoscut pentru viața sa culturală dinamică și ospitalitatea sa, oferind participanților nu doar muzică de calitate, ci și ocazia de a explora un oraș plin de istorie și cultură. Festivalul se desfășoară în Parcul Central și în zona Cluj Arena, oferind un cadru pitoresc și accesibil pentru toți participanții.

Untold 2024 se anunță a fi o ediție de neuitat, cu un lineup impresionant și o varietate de activități și experiențe care vor transforma cele patru zile de festival într-o adevărată sărbătoare a muzicii și a prieteniei. Indiferent dacă ești un veteran al festivalurilor sau un nou-venit, Untold 2024 promite să ofere o experiență de neuitat.

În ce perioadă se va desfășura Untold 2024?

Untold 2024 se va desfășura în perioada 8-11 august 2024. Aceste patru zile pline de muzică și distracție vor transforma Cluj-Napoca în capitala muzicii din Europa, aducând mii de participanți din întreaga lume pentru a se bucura de un lineup impresionant de artiști și de o atmosferă vibrantă și festivă.

Cine vine la Untold 2024?

Pret bilete la festivalul Untold 2024. Lineup-ul Untold 2024 include nume mari din industria muzicală internațională și locală. Printre artiștii confirmați se numără Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Tom Grennan, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies și Purple Disco Machine. Acești artiști vor oferi spectacole de neuitat pe scena principală a festivalului.

Unde se ține Untold 2024?

Untold 2024 se va desfășura la Cluj-Napoca, în locația Arenele Sportive. Festivalul va cuprinde multiple scene și zone de divertisment, oferind participanților nu doar muzică de calitate, ci și ocazia de a explora diverse activități și experiențe interactive în cadrul evenimentului.

Ce artist vine pentru prima dată la Untold 2024?

Pentru prima dată în România, Sam Smith va urca pe scena festivalului Untold 2024. Acest artist renumit, câștigător de Oscar, Golden Globe și Grammy, va aduce hiturile sale emoționante și vocea sa distinctivă, oferind un spectacol de neuitat pentru fanii săi.

Când se desfășoară Untold 2024?

Festivalul Untold 2024 va avea loc în perioada 8-11 august 2024. Aceste date sunt deja marcate în calendarul multor fani ai muzicii, care așteaptă cu nerăbdare să participe la unul dintre cele mai mari și mai spectaculoase festivaluri din Europa.

În ce perioadă se desfășoară festivalul Untold 2024?

Festivalul Untold 2024 se va desfășura între 8 și 11 august 2024. Aceste patru zile vor fi pline de muzică de calitate, activități interactive și o atmosferă festivă care va atrage mii de participanți din toate colțurile lumii.

Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa bilete, vizitați site-ul oficial. Pret bilete la festivalul Untold 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.