Cum Comand un Card Revolut Gratuit?

0
Cum Comand un Card Revolut Gratuit
publicitate

Cum Comand un Card Revolut Gratuit? Ghid Detaliat Pas cu Pas și Explorarea Caracteristicilor Revolut

Cum Comand un Card Revolut Gratuit? Revolut reprezintă o revoluție în domeniul bancar, oferind servicii inovatoare care simplifică și îmbunătățesc modul în care gestionăm finanțele personale. Cu funcționalități precum transferul instant între conturi, schimbul valutar avantajos și gestionarea ușoară a banilor, Revolut redefinește experiența bancară tradițională, eliminând barierele geografice și limitările clasice ale instituțiilor financiare.

Beneficiile Utilizării Cardului Revolut

1. Acces Global

Cu un card Revolut, ai acces instantaneu la fondurile tale oriunde în lume. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să te bazezi pe serviciile bancare tradiționale sau să plătești comisioane exorbitante atunci când călătorești sau faci cumpărături internaționale. Revolut îți oferă libertatea de a efectua tranzacții financiare fără griji, indiferent de locația ta.

publicitate

2. Gestionare Simplă a Finanțelor

Aplicația Revolut este intuitivă și ușor de utilizat, permițându-ți să monitorizezi și să gestionezi toate aspectele financiare dintr-un singur loc. De la vizualizarea tranzacțiilor recente la setarea bugetelor și economisirea banilor, aplicația îți oferă un control deplin asupra finanțelor tale. Cum Comand un Card Revolut Gratuit?

publicitate

3. Schimb Valutar Avantajos

Revolut oferă rate de schimb valutar competitive și transparente, fără comisioane ascunse sau costuri suplimentare. Aceasta este o caracteristică esențială pentru cei care efectuează frecvent tranzacții internaționale sau călătoresc în străinătate, oferindu-le posibilitatea de a economisi bani și de a obține cele mai bune cursuri de schimb.

Cum Comanzi un Card Fizic Revolut Gratuit

Procesul de comandă a unui card fizic Revolut este simplu și rapid. Următorii pași te vor ghida prin întregul proces, asigurându-te că vei obține cardul tău Revolut gratuit în cel mai scurt timp posibil.

publicitate

Pasul 1: Descarcă Aplicația Revolut

Pentru a începe, descarcă aplicația Revolut din App Store (pentru utilizatorii iOS) sau Google Play Store (pentru utilizatorii Android). Aplicația este gratuită și este disponibilă pentru majoritatea smartphone-urilor moderne.

publicitate

Pasul 2: Creează-ți un Cont

După descărcarea aplicației, deschide-o și urmează instrucțiunile pentru a crea un cont. Va trebui să completezi formularul de înregistrare cu informațiile tale personale, inclusiv numele, adresa, data nașterii și alte detalii necesare pentru verificarea identității tale.

publicitate

Pasul 3: Selectează Opțiunea „Card Fizic”

În interiorul aplicației, navighează la secțiunea „Carduri” și selectează opțiunea pentru comandarea unui card fizic. Revolut îți va oferi mai multe opțiuni de carduri, dar pentru a beneficia de oferta gratuită, selectează opțiunea standard. Cum Comand un Card Revolut Gratuit?

Pasul 4: Confirmă Adresa de Livrare

Introdu adresa la care dorești să primești cardul Revolut și confirmă cererea. Asigură-te că adresa este corectă și completă pentru a evita eventualele întârzieri sau probleme de livrare.

Pasul 5: Așteaptă Livrarea

Revolut îți va livra cardul fizic gratuit la adresa specificată în termen de câteva zile lucrătoare. În funcție de locația ta, livrarea poate dura între 5 și 10 zile lucrătoare. Vei primi notificări prin aplicație despre statusul livrării cardului tău.

Costul și Tipurile de Carduri Revolut Disponibile

Cum Comand un Card Revolut Gratuit? Revolut oferă o gamă variată de opțiuni pentru utilizatorii săi, fiecare cu caracteristici și avantaje distincte. Iată o privire mai atentă asupra costurilor și tipurilor de carduri disponibile:

Costul Cardului și al Livrării

 • Card Standard: Gratuit, cu un cost de livrare de 25 de lei.
 • Card Plus: Abonament lunar de 14,99 lei.
 • Card Premium: Abonament lunar de 29,99 lei.
 • Card Metal: Abonament lunar de 54,99 lei.

Tipurile de Carduri Revolut

1. Card Revolut Standard

 • Cont gratuit în UK și cont euro cu IBAN.
 • Retrageri de la bancomat până la 800 lei lunar.
 • Schimburi valutare de maxim 5.000 lei.

2. Card Revolut Plus

 • Cost lunar de 14,99 lei.
 • Include toate facilitățile gratuite, plus card personalizat, servicii clienți non-stop și rambursare a biletelor în anumite condiții.

3. Card Revolut Premium

 • Abonament lunar de 29,99 lei.
 • Beneficii suplimentare, cum ar fi retrageri de la bancomat în limita a 1.600 lei lunar, livrare gratuită a cardului, schimb valutar nelimitat în timpul săptămânii și asigurare medicală și pentru bagaje în timpul călătoriilor.

4. Card Revolut Metal

 • Varianta de lux a Cardului Revolut, cu un abonament lunar de 54,99 lei.
 • Include retrageri de la bancomat până la 3.000 lei lunar.
 • Card exclusiv Metal, cashback la plăți cu cardul și alte beneficii la călătoriile în străinătate.

Alte Beneficii ale Utilizării unui Cont Revolut

1. Transfer Internațional de Bani

Cum Comand un Card Revolut Gratuit? Revolut facilitează transferul rapid și convenabil de bani în 29 de valute diferite, fără a fi nevoie de intermediari sau taxe ascunse. Acest serviciu este ideal pentru cei care au nevoie să trimită bani în străinătate sau să primească fonduri de la persoane din alte țări.

2. Retragere de la Bancomat în Străinătate

Beneficiezi de un card de debit Revolut acceptat în peste 120 de țări, permițându-ți să retragi numerar de la bancomatele din întreaga lume, fără taxe ascunse sau comisioane mari. Acest lucru este esențial pentru călătorii frecvenți sau pentru cei care locuiesc în afara țării lor de origine.

3. Schimb Valutar și Criptomonede

Revolut îți oferă posibilitatea de a efectua schimburi valutare rapid și la un curs avantajos. În plus, aplicația permite cumpărarea și vânzarea de criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash și XRP, oferind o platformă integrată pentru investiții digitale.

4. Seifuri Bugetare și Economisire

Revolut pune la dispoziție opțiuni pentru gestionarea și economisirea banilor, inclusiv seifuri bugetare și planuri de economisire. Aceste instrumente te ajută să-ți stabilești obiective financiare și să economisești în mod inteligent, facilitând acumularea de fonduri pentru proiectele viitoare.

5. Asigurare Medicală

Utilizatorii Revolut beneficiază de opțiuni de asigurare medicală convenabile și accesibile, care acoperă o gamă largă de necesități medicale în timpul călătoriilor. Această asigurare te protejează împotriva cheltuielilor medicale neprevăzute și îți oferă liniștea de care ai nevoie atunci când ești departe de casă.

6. Simplificare în Călătorii

Cu un card Revolut, călătoriile devin mult mai simple și mai ușoare. Poți efectua plăți la terminalele de plată și poți retrage numerar de la bancomatele din întreaga lume, fără griji legate de comisioane mari sau cursuri de schimb dezavantajoase. Revolut este partenerul ideal pentru călătoriile internaționale, oferindu-ți flexibilitatea și libertatea de a gestiona banii oriunde te-ai afla.

7. Control și Securitate

Revolut pune un accent deosebit pe securitatea financiară. Aplicația oferă funcții avansate de control, inclusiv blocarea instantanee a cardului, setarea limitelor de cheltuieli și notificări în timp real pentru fiecare tranzacție. Aceste măsuri te ajută să îți protejezi contul și să ai un control deplin asupra finanțelor tale.

8. Cashback și Recompense

Pentru utilizatorii premium și metal, Revolut oferă programe de cashback care îți permit să recuperezi un procent din cheltuielile efectuate cu cardul. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi bani în timp ce efectuezi tranzacții zilnice. Cum Comand un Card Revolut Gratuit?

9. Revolut Junior

Revolut oferă și conturi speciale pentru copii, numite Revolut Junior, care ajută părinții să învețe copiii despre gestionarea banilor. Aceste conturi includ funcții de monitorizare și control parental, oferind o educație financiară timpurie.

10. Integrare cu Alte Servicii Financiare

Revolut se integrează ușor cu alte servicii financiare și aplicații de gestionare a banilor, permițându-ți să centralizezi toate finanțele într-un singur loc. Poți sincroniza Revolut cu aplicații de bugetare, conturi bancare externe și alte servicii pentru o gestionare financiară mai eficientă.

Recomandări Finale despre Cardurile Revolut

Revolut este alegerea ideală pentru cei care călătoresc frecvent, pentru cei care doresc să-și optimizeze gestionarea banilor și pentru oricine caută o soluție bancară modernă și inovatoare. Descărcă acum aplicația Revolut și începe să te bucuri de toate avantajele și caracteristicile unice pe care le oferă acest serviciu bancar digital. Cum Comand un Card Revolut Gratuit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.